Lirik Lagu Wiwik Sagita - Babu Ngamen

Mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku
lahir ning ndeso mlarat nasibku
melok cino kerjo dadi babu
gak tau nompo gajiku

juraganku ancen rodok mloto
karo babu ijek pengen ngono
tinimbang ajur harga diriku
mending adol suworoku
Album indexliriklagu.info
kok ndilalah ngamen neng teropan
pethuk produser pak miswan
aku ditawani dijak shotingan
lagune lagu dangdutan

kok ndilalah lewat suworoku
akhire aku terkenal
babu ngamen sing biyen nelongso
saiki uripe mulyo

mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku
lahir ning ndeso mlarat nasibku
melok cino kerjo dadi babu
gak tau nompo gajiku

juraganku ancen rodok mloto
karo babu ijek pengen ngono
tinimbang ajur harga diriku
mending adol suworoku

kok ndilalah ngamen neng teropan
pethuk produser pak miswan
aku ditawani dijak shotingan
lagune lagu dangdutan

kok ndilalah lewat suworoku
akhire aku terkenal
babu ngamen sing biyen nelongso
saiki uripe mulyo

mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku
lahir ning ndeso mlarat nasibku
melok cino kerjo dadi babu
gak tau nompo gajiku

juraganku ancen rodok mloto
karo babu ijek pengen ngono
tinimbang ajur harga diriku
mending adol suworoku

kok ndilalah ngamen neng teropan
pethuk produser pak miswan
aku ditawani dijak shotingan
lagune lagu dangdutan

kok ndilalah lewat suworoku
akhire aku terkenal
babu ngamen sing biyen nelongso
saiki uripe mulyo
Teks Lirik Lagu Wiwik Sagita - Babu Ngamen adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Wiwik Sagita yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Wiwik Sagita/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info