Lirik Lagu Nella Kharisma - Marai Cemburu

Gumon lingguh jejer kowe
tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
mbok yo rodo ngelirik aku
opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

wingi kowe uwis janji
kebiasaanmu ra bakal kok baleni
ngaplah olehku ngandani
opo ra kesel ben wektu ngobahno driji

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku
Album indexliriklagu.info
pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku

wingi kowe uwis janji
kebiasaanmu ra bakal kok baleni
ngaplah olehku ngandani
ora kesel ben wektu ngobahne driji

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku

wingi kowe uwis janji
kebiasaanmu ra bakal kok baleni
ngaplah olehku ngandani
ora kesel ben wektu ngobahne driji

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku

pengen banting hapemu
lan tak taleni tanganmu
supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
sayang nggagaso aku
Teks Lirik Lagu Nella Kharisma - Marai Cemburu adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Nella Kharisma yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Nella Kharisma/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info