Lirik Lagu 5Romeo - Antepkeun (Let It Go Sundanese Version)

Salju bodas di peuting ieu
Euweuh jejak katingal
Aya karajaan sembunyi
Sigana bisa jadi raja
Angin ngagelebug sapertos badai salju
Teu tiasa nunda abdi geus coba

Tong titah abus tong titah ningal
Jadi budak kudu slalu bageur
Geus sumputkeun, tong dirasa
Jadi pada nyaho

Antepkeun, antepkeun
Teu tiasa nahan deui
Antepkeun, antepkeun
Geus baé banting panto
Teu paduli batur ngomong naon
Bae badai gé
Tiris gé abdi henteu nanaon

Meni lucu gara gara jarak
Kabéh jadi leutik
Kasieun nu ngontrol abdi
Teu tiasa kadieu deui

Ayeuna mah abdi nyaho
Ngetés abdi jeung menguji abdi
Euweuh salah euweuh aturan
Bébassss

Antepkeun, antepkeun
Jadi hiji jeung langit
Antepkeun, antepkeun
Moal ningali ceurik
Didieu nangtung Didieu cicing
Bae badai gé

Kakuatan abdi keluar tina diri
Jiwa abdi ngaluarkeun kakuatan es batu
Jeung pikiran abdi jadi semakin kuat
Abdi moal balik deui
baheula mah baheula

Antepkeun, antepkeun
Abdi geus jadi abdi
Antepkeun, antepkeun
Mu bageur éta nggeus euweuh
Didieu nangtung dihandap panon poé
Bae badai gé
Tiris gé abdi henteu nanaon
Teks Lirik Lagu 5Romeo - Antepkeun (Let It Go Sundanese Version) adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu 5Romeo yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu 5Romeo/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info