Lirik Lagu Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda)

Duuh akang naon kalepatan diri
Akang teungteuingeun

Rasa hate ieu meuni broken
Mun papanggih rek disoek soek
Akang indehoy jeung miss tukinem

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Da aku mah apa atuh
Teks Lirik Lagu Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Julia Perez yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Julia Perez/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info