Lirik Lagu Mr Nurbayan - Simpang Limo Ninggal Janji

Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum mambune isih biso tak rasakne
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene

Arume kembang mekar ing wayah bengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati
Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku nang simpang limo
Teks Lirik Lagu Mr Nurbayan - Simpang Limo Ninggal Janji adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Mr Nurbayan yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Mr Nurbayan/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info