Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojoku Bajingan

Bojoku berahine kelewatan
nggawe sanggul gedene rak ukuran
dandan rok mini dhuwure sak kilan
pasang sanggul dik pantese sewekan

wong lanang mas omongmu kakehan
iki ngono model ngikuti jaman
eroh rok mini matamu jelalatan
pancen kowo lanangan bajingan

ojo nesu dik aku mung ngelingke
mung kowe bojoku sing ayu dhewe
rino wengi dik aku nyambut gawe
ora nyentel malah dadi kere

omonganmu mas ojok golek perkoro
opo seneng mas aku dicacat tonggo
dadi bojomu mas aku wes lego lilo
ning kebangetan kok malah nguberi rondo

senajan rondo dik nanging sugih bondo bandu
coba delengen sapine wae wolu
yen kowe gelem dik lilakno dadi marumu
suk dino sabtu aku tak budhal ning penghulu

bojoku berahine kelewatan
nggawe sanggul dik gedene rak ukuran
dandan rok mini dhuwure sak kilan
pasang sanggul dik pantese sewekan

wong lanang mas omongmu kakehan
iki ngono model ngikuti jaman
eroh rok mini matamu jelalatan
pancen kowo lanangan bajingan

ojo nesu dik aku mung ngelingke
mung kowe bojoku sing ayu dhewe
rino wengi dik aku nyambut gawe
ora nyentel malah dadi kere

omonganmu mas ojok golek perkoro
opo seneng mas aku dicacat tonggo
dadi bojomu mas aku wes lego lilo
ning kebangetan kok malah nguberi rondo

senajan rondo dik nanging sugih bondo bandu
coba delengen sapine wae wolu
yen kowe gelem dik lilakno dadi marumu
suk dino sabtu aku tak budhal ning penghulu
suk dino sabtu aku tak budhal ning penghulu
Teks Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojoku Bajingan adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Nella Kharisma yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Nella Kharisma/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info