Lirik Lagu Nella Kharisma - Tek Mu Tek Ku

Bungah susah dilakoni wong loro
pancen kowe konco ragaku
opo-opo tak ceritakne awakmu
senajan kuwi dadi wantiku

mrono-mrene wong loro gandengane
koyok amplop karo perangkone
ora ilang senajan sak wulan ra mangan
sing penting eling marang pangeran

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak trisnani nganti tekan pati

mrono-mrene wong loro gandengane
koyok amplop karo perangkone
ora ilang senajan sak wulan ra mangan
sing penting eling marang pangeran

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak tresnani nganti tekan pati

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak tresnani nganti tekan pati
Teks Lirik Lagu Nella Kharisma - Tek Mu Tek Ku adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Nella Kharisma yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Nella Kharisma/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info