Lirik Lagu Sarah Brilian - Belajar Edan

Mbiyen asale aku wong lugu
yen digudo mung mesem ngguyu
karo konco mung dinggo kalahan
dikongkon mrono, dikongkon mrene mung manut wae

rabi aku yo milih-milih
onok sing demen aku yo gelem
nanging nasibku ancen ra bejo
entuk bojo kelakuane koyok buto

senengane main, hobine mabuk
sing nggregetno gampang selingkuh
yen konangan malah aku sing remuk

gak kuat aku njaluk dipegat
dadi rondo eling sik nduwe bakat
ndilalah nyanyi sik payu tanggapan
nuruti isin ra sido mangan tenan
ngempet sithik luwih becik belajar edan

edan edanku bokong digoyang, penonton ayo goyang koploan
pancen lakon urip sik koyo ngene iki
ditekuni dinikmati dan disyukuri
sopo ngerti entuk bojo sugih iso munggah kaji

rabi aku yo milih-milih
onok sing demen aku yo gelem
nanging nasibku ancen ra bejo
entuk bojo kelakuane koyok buto

senengane main, hobine mabuk
sing nggregetno gampang selingkuh
yen konangan malah aku sing remuk

gak kuat aku njaluk dipegat
dadi rondo eling sik nduwe bakat
ndilalah nyanyi sik payu tanggapan
nuruti isin ra sido mangan tenan
ngempet sithik luwih becik belajar edan

edan edanku bokong digoyang, penonton ayo goyang koploan
pancen lakon urip sik koyo ngene iki
ditekuni dinikmati dan disyukuri
sopo ngerti entuk bojo sugih iso munggah kaji
Teks Lirik Lagu Sarah Brilian - Belajar Edan adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Sarah Brilian yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Sarah Brilian/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info