Lirik Lagu Dewi Marcella - Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kui mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

kembang tebu sing neng sawah nggrudo
ora garing senadyan mongso ketiga
tansah eling jamane semono
neng kulon terminal kertonegoro

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kui mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi
Teks Lirik Lagu Dewi Marcella - Dalan Anyar adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Dewi Marcella yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Dewi Marcella/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info