Lirik Lagu Didi Kempot - Parangtritis

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
neng ati koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro jebul janjimu mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe mreneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, isih kelingan tekan seprene

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
neng ati koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro jebul janjimu mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe mreneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, isih kelingan tekan seprene
ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, isih kelingan tekan seprene

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
neng ati koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro jebul janjimu mung lamis
Teks Lirik Lagu Didi Kempot - Parangtritis adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Didi Kempot yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Didi Kempot/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info