Lirik Lagu Endank Soekamti - Parang Tritis

(Feat. Didi Kempot)

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene

rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
atine koyo diiris
naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

parangtritis neng kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis neng kono wong manis
yen eling aku kepengin nangis

ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene
ombak gede katon ngawe-awe, nelongso neng ati rasane
ombak gede sing dadi seksine, kelingan nganti tekan seprene
Teks Lirik Lagu Endank Soekamti - Parang Tritis adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Endank Soekamti yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Endank Soekamti/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info