Lirik Lagu Eny Sagita - Amung Roso Kangen

Sing tak rasakne amung roso kangen
marang sliramu mas karno
nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso
mergo kowe sing tak tresno wes diduweni wong liyo, nelongso

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu, kangmas

sumilir angin dadi konco saben wengi
adem banget tak rasakne
nanging aku amung biso nangis mbrebes mili
mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni

nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu
nangis saben dino aku nganti asat eluhku
nahan roso kangen, kangen marang sliramu

wong ayu sak tenane aku ngerti roso atimu
wes lalekno aku, pancen dudu jodohmu, lilakno

kangmas, nelongso
Teks Lirik Lagu Eny Sagita - Amung Roso Kangen adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Eny Sagita yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Eny Sagita/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info