Lirik Lagu Eny Sagita - Apuranen Aku

Aku wes notoni ati
aku wes gawe gelo atimu
tulusing tresnamu tego tak mbenjani
amergo roso iki ora soko njeroning ati

cukup mung semene wae
katresnanmu marang aku
biso ra biso kudu mbok lalekno
lilakno aku diduweni wong liyo

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung semene
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lakumu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu

aku mung biso ndedungo
aku mung biso ngelilakno
mugo kowe nemukne kenyo liyo
sing luwih apik ra koyo sing saiki

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung semene
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lakumu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu

aku mung biso ndedungo
aku mung biso ngelilakno
mugo kowe nemukne kenyo liyo
sing luwih apik ra koyo sing saiki

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung semene
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lakumu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu
mugo mulyo sumandi ning uripmu
Teks Lirik Lagu Eny Sagita - Apuranen Aku adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Eny Sagita yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Eny Sagita/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info