Lirik Lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno

Pemandian sri tanjung iki biyen tau wes dadi saksi
sliramu lan sliraku ngucapke janji kang suci
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
Teks Lirik Lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Eny Sagita yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Eny Sagita/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info