Lirik Lagu Githa Selviana & Cak Rul - Durung Kenal Joko

Eh onok prawan liwat dalan
tak takoni ora gelem wangsulan
opo dupeh aku durung kenalan
opo mbok kiro aku anak jalanan

mas mas sampeyan kuwi sopo
durung kenal kok wis wani nggudo
mbok sing sopan lan sing prasojo
kulo niki durung kenal joko

eh cah manis aku naksir kowe
eh cah ayu opo kudu tak rayu

lha wong kowe sing nggemesake
lha wong kowe sing manis dhewe
lha wong kowe sing nggregetake
lha wong kowe sing ayu dhewe

mas mas ojo mung ngguyang-ngguyu
durung kenal kok wis wani ngerayu
yen pancene kangmas naksir aku
dolano wae menyang omahku

eh onok prawan liwat dalan
tak takoni ora gelem wangsulan
opo dupeh aku durung kenalan
opo mbok kiro aku anak jalanan

mas mas sampeyan kuwi sopo
durung kenal kok wis wani nggudo
mbok sing sopan lan sing prasojo
kulo niki durung kenal joko

eh cah manis aku naksir kowe
eh cah ayu opo kudu tak rayu

lha wong kowe sing nggemesake
lha wong kowe sing manis dhewe
lha wong kowe sing nggregetake
lha wong kowe sing ayu dhewe

mas mas ojo mung ngguyang-ngguyu
durung kenal kok wis wani ngerayu
yen pancene kangmas naksir aku
dolano wae menyang omahku

eh onok prawan liwat dalan
tak takoni ora gelem wangsulan
opo dupeh aku durung kenalan
opo mbok kiro aku anak jalanan

mas mas sampeyan kuwi sopo
durung kenal kok wis wani nggudo
mbok sing sopan lan sing prasojo
kulo niki durung kenal joko, kulo niki durung kenal joko
Teks Lirik Lagu Githa Selviana & Cak Rul - Durung Kenal Joko adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Githa Selviana yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Githa Selviana/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info