Lirik Lagu Margono - Penak Jamanku

Piye dek kabare, kepiye beritane
rak yo isih penak jamanku to
mbiyen nalikane isih dadi bojoku
njaluk sembarang keturutan karepmu

piye dek nyatane bareng wes mbok pekake
rak yo isih gede nggonanku to
sing gede mblanjane nadyan akeh utangku
sing penting kowe biso mesem lan ngguyu

ning ngarape anak aku mbok gawe wirang
rasa abis manis sepah kau buang
karepe atimu golek perubahan
jebul malah mawut ra karuan

penak jamanku, rak yo penak jamanku
tapi tak mungkin kembali ke masa lalu
penak jamanku, rak yo penak jamanku
mulane ojo podo keburu nafsu

piye dek kabare, kepiye beritane
rak yo isih penak jamanku to
mbiyen nalikane isih dadi bojoku
njaluk sembarang keturutan sak karepmu

piye dek nyatane bareng wes mbok pekake
rak yo isih gede nggonanku to
sing gede mblanjane nadyan akeh utangku
sing penting kowe biso mesem lan ngguyu

ning ngarape anak aku mbok gawe wirang
rasa abis manis sepah kau buang
karepe atimu golek perubahan
jebul malah mawut ra karuan

penak jamanku, rak yo penak jamanku
tapi tak mungkin kembali ke masa lalu
penak jamanku, rak yo penak jamanku
mulane ojo podo keburu nafsu

piye dek nyatane bareng wes mbok pekake
rak yo tetep penak jamanku to
dudu rupo bagus yo dudu kepinteran
sing biso ngerampungake permasalahan
sing biso ngerampungake permasalahan
sing biso ngerampungake permasalahan
Teks Lirik Lagu Margono - Penak Jamanku adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Margono yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Margono/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info