Lirik Lagu Nella Kharisma - Nasib (Sepurane)

Yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono
Teks Lirik Lagu Nella Kharisma - Nasib (Sepurane) adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Nella Kharisma yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Nella Kharisma/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info