Lirik Lagu Nella Kharisma - Rencho

Pisanan aku pengen kenalan
koncone bojone kancaku jan ayu tenan
kepindo aku dadi gregetan
pendekatan mugo aku ndang cepet dadian

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
ra popo penting podo ngertine
main mburi njogo ati siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro

rencho renchonen atiku, rencho ukiren katresnanku
ojo kondho-kondho karo bojomu yen aku main mburi karo sliramu
rencho tak tunggu tekamu, rencho tak tunggu jawabanmu
ojo lali karo lagune mas tony, hidup ini yang penting hepi
don’t worry, don’t worry, don’t worry

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
ra popo penting podo ngertine
main mburi njogo ati siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro

rencho renchonen atiku, rencho ukiren katresnanku
ojo kondho-kondho karo bojomu yen aku main mburi karo sliramu
rencho tak tunggu tekamu, rencho tak tunggu jawabanmu
ojo lali karo lagune mas tony, hidup ini yang penting hepi
don’t worry, don’t worry, don’t worry

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
ra popo penting podo ngertine
main mburi njogo ati siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro

rencho renchonen atiku, rencho ukiren katresnanku
ojo kondho-kondho karo bojomu yen aku main mburi karo sliramu
rencho tak tunggu tekamu, rencho tak tunggu jawabanmu
ojo lali karo lagune mas tony, hidup ini yang penting hepi, don’t worry

rencho renchonen atiku, rencho ukiren katresnanku
ojo kondho-kondho karo bojomu yen aku main mburi karo sliramu
rencho tak tunggu tekamu, rencho tak tunggu jawabanmu
ojo lali karo lagune mas tony, hidup ini yang penting hepi
don’t worry, don’t worry, don’t worry, don’t worry
Teks Lirik Lagu Nella Kharisma - Rencho adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Nella Kharisma yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Nella Kharisma/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info