Lirik Lagu Norma Silvia & Romli - Mati Urip Karo Kowe

Kene kene kene lungguh kene
omong-omong dikepenakke
e e e e oke oke wae
pancen perlu kanggone aku kowe

mumpung lego aku arep takon mas
yen to pancen kowe tresno aku
ben kowe soyo leh percoyo
tak wangsuli cobo takonono

yen ku mangan lawuhku lawuh tempe
yo mestine aku yo lawuh tempe
yen ben isuk ben sehat aku dede
kewajibanku aku ngancani dede

yen kowe bokek sithik ora ono duwit
cepet-cepet nonggo tak utangke
kepenak ra kepenak darling
mati urip barengan sak lawase

yen kowe lunga bareng karo aku
roh wong ayu kowe jur kepiye
ora ora ning aku naksir de’e
paling-paling mung ngelirik sithik wae

sirah mumet mergo masuk angin mas
opo kowe saget ngeroki
tak gosok tak pijeti terus
la pokoke sampe kowe mari

yen ning dalan sikilku kesandung watu
tak tambani, watune tak gepuki
yen ning dalan ono priyo gudho aku
yen wonge cilik tak tantang tak pentelengi

yen kliyengan ning dalan tur semaput
yo mestine aku melu (lhoooo)

opo tenan mati urip karo aku
wani sumpah saksine langit bumi
sing pungkasan rungokno pitakonku
demi cinta aku kudu ngugemi

yen wis nasib awakku ndisiki mati
opo kowe yo sagub nututi
pitakon ojo aneh-aneh
marakke bingung piye lekku mangsuli
Teks Lirik Lagu Norma Silvia & Romli - Mati Urip Karo Kowe adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Norma Silvia yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Norma Silvia/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info