Lirik Lagu SukirGenk - Mampir Ngombe

Pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole

yen urip ning dunyo jo podo ngresulo
kok podo ra wedi sing kuoso duko
tingkatno amalmu ugo ibadahmu
mesti resik ati ugo pikiranmu

neng kene kutoku kuto wonogiri
sing wedok ayu lanange edipeni
dadio satrio jo seneng ngapusi
lurusno mlakumu jujur lan setiti

pamit arep metu jare tuku pulsa
malah tuku ciu mendem ono plasa
sing mabuk ra ngerti yen ono razia
digrebeg polisi nginep neng penjara

pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole

yen urip ning dunyo jo podo ngresulo
kok podo ra wedi sing kuoso duko
tingkatno amalmu ugo ibadahmu
mesti resik ati ugo pikiranmu

neng kene kutoku kuto wonogiri
sing wedok ayu lanange edipeni
dadio satrio jo seneng ngapusi
lurusno mlakumu jujur lan setiti

pamit arep metu jare tuku pulsa
malah tuku ciu mendem ono plasa
sing mabuk ra ngerti yen ono razia
digrebeg patroli nginep neng penjara

pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole

pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole
botol tole tole tole tole tole botole
Teks Lirik Lagu SukirGenk - Mampir Ngombe adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu SukirGenk yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu SukirGenk/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info