Lirik Lagu SukirGenk - Opo Gunane

Saben wektu ngajak padu
po wis ra sayang aku
peh aku ora nuruti
banjur trus kok nesoni

minggu wingi njaluk klambi
saiki ali-ali
kuatku tuku peniti
ohh my love i am sorry

suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro
ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu

opo gunane pacaran karo kowe
opo gunane duwe yank koyo kwe
marai bangkrut tresnamu koyo entut
duitku mabrut bondoku nganti kukut

saben wektu ngajak padu po wis ra sayang aku
peh aku ora nuruti, banjur trus kok nesoni
minggu wingi njaluk klambi, saiki ali-ali
kuatku tuku peniti oh my love i am sorry

suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro
ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu

opo gunane pacaran karo kowe
opo gunane duwe yank koyo kwe
marai bangkrut tresnamu koyo entut
duitku mabrut bondoku nganti kukut

ayo woyo (woyo) mekso ora (ora) ora woyo (woyo) ora kroso
ora ngentut (ngentut) ngentut ora (ora) ora ngentut (ngentut) ora lego
ayo ngentut (ngentut) ngentut ora (ora) ayo ngentut (ngentut) ora popo, yo ben lego
Teks Lirik Lagu SukirGenk - Opo Gunane adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu SukirGenk yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu SukirGenk/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info