Lirik Lagu Wandra & Utami Dewi Fortuna - Kepingin

Modale arek lanang saiki
sing ditiru koyo bintang tv
lambe ditindik nganggo peniti
penitine yen dadi infeksi

modale arek wedhok nom-noman
sing ditiru koyo bintang iklan
model rambute podo semiran
nganti koyo rambut pasangan

eman eman eman tenan
wong waras dadi ra karuan
eman eman eman tenan
yen disawang koyo wong edan

mung senenge mikir dolan
nganggo suweng tembel-tembelan
kupinge nganggo giwang sisihan
nganti koyo preman dalanan

normal normal karepku
yen ra normal dadi karepku
kabeh wes dadi hobiku
lambe wong tuwo ora digugu

modale arek lanang saiki
sing ditiru koyo bintang tv
lambe ditindik nganggo peniti
penitine yen dadi infeksi

modale arek wedhok nom-noman
sing ditiru koyo bintang iklan
model rambute podo semiran
nganti koyo rambut pasangan

eman eman eman tenan
wong waras dadi ra karuan
eman eman eman tenan
yen disawang koyo wong edan

mung senenge mikir dolan
nganggo suweng tembel-tembelan
kupinge nganggo giwang sisihan
nganti koyo preman dalanan

normal normal karepku
yen ra normal dadi karepku
kabeh wes dadi hobiku
lambe wong tuwo ora digugu
lambe wong tuwo ora digugu
lambe wong tuwo ora digugu

normal normal karepku
yen ra normal dadi karepku
kabeh wes dadi hobiku
lambe wong tuwo ora digugu
lambe wong tuwo ora digugu
lambe wong tuwo ora digugu
lambe wong tuwo ora digugu
lambe wong tuwo ora digugu
Teks Lirik Lagu Wandra & Utami Dewi Fortuna - Kepingin adalah lagu terbaru dari album Lirik Lagu Wandra yang saat ini sedang populer, di situs ini anda dapat menemukan teks lirik lagu terbaru lengkap dengan koleksi lirik lagu Indonesia terkini sampai dengan album lirik lagu lama, cari update terbarunya Lirik Lagu Wandra/artis/penyanyi/Band dan lagu-lagu kesayangan anda lainnya di blog indexliriklagu.info